מתכונים

החומרים הנחוצים:

חצי ק"ג בשר טחון הודו או עוף של טעם זוהר.
4 תפוחי אדמה
5 ביצים שלמות של טעם זוהר.
2 בצלים חתוכים לקוביות
חצי לימון
חצי כפית אפיה
ניתן להוסיף פטריות או ברוקלי או תרד תבלינים: כורכום,מרק עוף,פלפל שחור, מלח

אופן ההכנה

הרתיחו 4 תפוחי אדמה, כשתפוחי האדמה מוכנים יש לקלפם ולמעוך עד קבלת מחית גסה,לתבל בפלפל שחור, מלח ומעט כורכום.
2.טגנו בצל אחד והוסיפו אותו לתפוחי האדמה, לתבלון מוסיפים מעט לימון וחצי כפית אבקת אפיה.
3.הקציפו 3 ביצים והוסיפו אותם לתערובת תפו"א.
4.כעת לוקחים חצי מהתערובת שיצרנו ומרפדים את התבנית המשומנת.
5.טגנו בצל נוסף עם הבשר הטחון יחדיו והוסיפו תבלינים: פלפל, מלח, מעט מרק עוף.
6.יש להניח את שכבת הבשר מעל שכבת תפו"א.
7.סגרו מעל ולשים שכבה נוספת מתערובת התפו"א.
8.הקציפו 2 ביצים וכסו את הפשטידה בתערובת הביצים.
9.יש לאפות בתנור חם עד להשחמה.