מתכונים

החומרים הנחוצים:

1 חזה עוף או הודו אורגני של טעם זוהר
2 כפות פפריקה אדומה מתוקה או חריפה לפי הטעם
2 כפות מרק עוף
חצי כוס שמן זית
1 כף פלפל לבן

אופן ההכנה

1. הכינו בצד חזה עוף או הודו חתוך לפרוסות עבות במקצת.
2. ערבבו את הפפריקה, אבקת מרק עוף, שמן זית ופלפל לבן ליצירת המרינאדה.
3. השרו את החזה במרינאדה עם קצת יין אדום במשך 4 שעות לפחות - מומלץ להשרות למשך הלילה.
4. לחמם מחבת טפלון עבה-לשים מעט שמן זית ולצרוב את החזה קלות בכל צד (ניתן גם לצלות את החזה על מנגל חם).
5. מומלץ להגיש את המנה עם סלט ירקות אורגניים טריים.