מתכונים

החומרים הנחוצים:

6 שוקיים אורגנית של טעם זוהר
1 בצל יבש גדול קצוץ
1 קופסת פטריות קצוצות או מגש פטריות טריות
1 שורש כרפס פרוסות
4 עלי שורש כרפס
מעט פלפל לבן
מעט מלח
מרק עוף

אופן ההכנה

1. הכינו בצד חזה עוף או הודו חתוך לפרוסות עבות במקצת.
1. טגנו בצל קלות על אש נמוכה הוסיפו את הפטריות וערבבו קלות מידי פעם, יש לכסות את הסיר במהלך הבישול.
2. הוסיפו פלחי שורש כרפס ועלי כרפס קצוצים בתחתית הסיר
3. יש להניח את השוקיים ולאדות קלות תוך ערבוב קל.
4. לתיבולן להוסיף מלח ופלפל.
5. לאחר שהבשר שינה צבע לצבע זהוב. הוסיפו רבע כוס מים כעת בשלו על אש קטנה במשך כ-20 דקות.
6. לקראת סוף הבישול הוסיפו כף מרק עוף.