מתכונים

החומרים הנחוצים:

1 פרגית אורגנית של טעם זוהר
1 חבילה פירורי לחם
2 ביצים שלמות של טעם זוהר
פלפל לבן
מרק עוף
פפריקה

אופן ההכנה

1. שיטיפו את הפרגית היטב, חצו אותה לרבעים, תבלו את הפרגית במלח והפלפל.
2. בצלחת עמוקה ערבבו: 2 ביצים, פלפל לבן, מרק עוף ופפריקה ולטרוף את הביצים עד לקבלת בלילה אחידה.
3. הכינו צלחת נוספת נפרדת בה שמים את פירורי הלחם.
4. חממו מחבת עם שמן עמוק עד לרתיחה.
5. טבלו את רבע הפרגית בבלילת הביצים ולאחר מכן בפירורי הלחם ליצירת שכבת ציפוי פריכה.
6. הנמיכו את האש, והניחו את הפרגית במחבת, כסו את הסיר.
7. לאחר השחמה מצד אחד הפכו את הפרגית להשחמה מהצד השני לעוד כחמש דקות.
8. על מנת שהטיגון יעשה ביסודיות מומלץ לעשות חיתוך קל בבשר לראות שאינו אדום.
9. לבסוף הוציאו את רבעי הפרגית והניחו אותן על נייר סופג שמן.
10. בתאבון.