מתכונים

החומרים הנחוצים:

1 עוף אורגני של טעם זוהר חתוך ל-8 חתיכות
2 בצלים גדולים
1 קופסת קוביות אננס
חצי בקבוק צ'טני
2 כפות ריבת משמש
אחד וחצי כוסות קמח,
אבקת ג'ינג'ר, אבקת חרדל, אבקת שום, פלפל ומלח
2 כפיות אבקת קרי

אופן ההכנה

1. לערבב את הקמח,ג'ינג'ר,אבקת חרדל,פלפל,אבקת שום (בלי מלח).
2. לחתוך עוף ל-8 חלקים או 10 חלקים וייבשו אותם בנייר סופג.
3. טבלו את חלקי העוף בקמח המתובל וטגנו במחבת.
4. חיתכו את הבצלים לפרוסות ולטגן באותה מחבת.
5. להכנת הרוטב הוסיפו את המיץ מקופסת האננס ,חצי בקבוק צ'טני ושתי כפות ריבת משמש מעט אבקת מרק עוף, מלח פלפל לפי הטעם.
6. סדרו בתבנית את חלקי העוף המטוגנים, פזרו עליהם את קוביות האננס מהקופסא, את הרוטב שהכנו, וכסו בנייר אפיה.
7. לאפות התנור בחום בינוני כשעה, לקראת סוף השעה הסירו את נייר האפייה להשחמה.
8. מומלץ להגיש עם אורז.