מתכונים

הבשר האורגני הינו בשר דל שומן, ע"פי מחקר שעשינו, הוא מכיל כמחצית מכמות השומן בבשר רגיל. ובגלל היותו דל שומן, הבשר מתבשל מהר מאוד על האש, ולכן בישול יתר מוריד מאיכותו. ונציין עוד שבישול בתנור שונה מאופי הבישול בתנור של בשר קונבנציואלי, היות והבשר האורגני דל שומן, הוא נשרף מהר בתנור. לכן, אנו כאן לייעץ לכם שבשר אורגני שמבשלים בתנור, צריך ליהיות אטום(קדרה או תבנית אלומניום אטומה), עם רוטב עד מחצית מגובהו של הבשר. הבישול הינו בישול שזמנו ארוך משל הבשר הקונבנציואלי. הרבה הצלחה, ובעיקר, לבריאות! ביחרו לכם מתכון המתאים לכם, באגף הימני!